Kinesisk symbol tatoveringer er meget populære i dag, fordi de er virkelig smukke. Og fordi de fleste af os i den vestlige mennesker ikke kan læse kinesisk symbol, kinesiske symbol tatoveringer blevet en eksotisk form for udtryk.

Mit navn er Yingying og jeg er en kinesisk tatovør. Jeg har leveret brugerdefinerede kinesiske tattoo oversættelse og design service i løbet af de sidste tre år.

Vestlige mennesker stille nogle gange mig nogle spørgsmål, når de planlægger at få kinesiske symboler tatoveringer.

Jeg har listet nogle af de fleste FAQ som nedenfor. Du kan finde svarene er meget nyttige oplysninger, hvis du planlægger at få en snart.

Kan noget være oversat og skrevet i kinesisk symboler?

Ja, noget kan oversættes og skrevet i kinesisk symboler. Kineserne har mere end 4000 års historie. De ældste kinesiske symboler kaldes oracle blev skrevet på dyreknogler. Kinesisk er en fuldt udviklet skriftligt system med over 70.000 symboler (figurer), kan optage alle nuancerne i moderne sprog.

Hvad er forskellen mellem kanji og kinesiske symboler?

Kanji er betegnelsen for kinesiske symboler, der bruges i det japanske sprog. Kanji i japansk er typisk tegn fra det kinesiske sprog, der er blevet tilpasset til at betyde japanske ord. Betydninger i kinesisk og japansk kan være den samme, men udtales forskelligt, eller de kan have helt forskellige betydninger.

Hvorfor skal jeg bruge de brugerdefinerede designs til en kinesisk tatovering?

Din tattooist skal design som en klar henvisning mens farvende. Hvis du får gratis oversættelse fra internettet eller et andet sted, det er normalt en lille og sløre billedet, som ikke kan bruges til håndskrift formål. Hvis tattooist bruger det til håndskrift, så er din kinesiske tattoo værre end ikke har en på alle. (Du kan finde nogle levende eksempler på dårlig og god kinesisk tatoveringer på min hjemmeside). Sammenligne den gratis crap, brugerdefineret tatovering design er store klart billede kommer med stencil disposition, som din tattooist vil bruge det til blæk en høj kvalitet kinesiske symbol tatovering på kroppen.

Kan et dansk ord oversættes til enten ét symbol eller to symboler?

Svaret er det afhænger af det engelske ord skal oversættes. Nogle engelske ord kan blive omsat til enten ét symbol eller to symboler. For eksempel, skønhed kan oversættes til enten et eller to symboler, og meningen er den samme. Mens nogle ord skal oversættes til to symboler, håb er et eksempel, der er ingen enkelt kinesiske symbol, som kan udtrykke betydningen af håb.

Har din krop sværtet kan være en meget givende oplevelse, som kan vare i resten af dit liv. Mange mennesker, der har kinesiske symbol tatoveringer føler, at de er meget symbolske repræsentationer af deres inderste følelser og personlighed. Der er magt for at vælge en kinesisk symbol tatovering, der repræsenterer dit sande selv, så det er op de fleste vigtigt at vælge den kinesiske symboler perfekt match de betydninger, du ønsker at give udtryk for gennem dine tatoveringer.