Jeg husker, da jeg først opdagede aromaterapi for flere år siden. Jeg var fascineret af æteriske olier og spændt på at prøve at bruge dem. Ser tilbage, indser jeg jeg burde have gjort en smule mere forskning inden du dykker i aromaterapi. Jeg tilbyder dig de råd, jeg ville ønske, jeg havde da jeg var en aromaterapi begynderbrugeren:

1.Købe en eller to bøger, aromaterapi

Vælg kun en eller to bøger til at starte din aromaterapi bibliotek. Vælg bøger, som er generelle ressourcer, som vil give dig nogle grundlæggende oplysninger og hjælp du opdage de områder hvor du har størst interesse. To af mine favoritter er Colleen K Dodts æteriske olier bogenog Joy Bowles’ A til Z af æteriske olier.

2.Deltag aromaterapi diskussionsfora

Fora er store ressourcer for aromaterapi nybegyndere. Læs tidligere diskussioner, stille spørgsmål og lære af andre. Yahoo gruppe aromaterapi for alle er et venligt sted for begyndere og medlemmer spænder fra nybegyndere til eksperter.

3.Lave noget Research på internettet

Mens det er rart at have en aromaterapi bog eller to på hånden, er der nogle fremragende ressourcer på internettet, også. Være en kritisk læser, selv om, og Overvej din kilde. Oplysninger, der tilbydes af en producent eller affiliate sælgeren kan ikke være så troværdige som oplysninger, der tilbydes af en mere objektiv kilde. Aromaterapi hjemmesider jeg henviser igen og igen med AromaWeb og bølgelængder naturlig sundhed aromaterapi.

4.Vælge fem eller ti æteriske olier til Start

Selvom du kan være fristet til at købe mere, forsøge at begynde med blot fem eller ti forskellige æteriske olier. æteriske olier kan være ganske dyrt, så du måske ønsker at eksperimentere med et par i første omgang og så investere i mere, hvis du beslutter at forfølge aromaterapi yderligere.

5.Sørg for at købe 100%, ren, uforfalsket æteriske olier

Når du køber æteriske olier, vælge en velkendte og velrenommerede producent. Syntetisk, duft og parfume olier er ikke æteriske olier de indeholder menneskeskabte kemikalier og har ingen aromaterapeutiske værdi.

6.Købe mindst et luftfartsselskab olie

For næsten alle aktuelle aromaterapi applikationer, vil du nødt til at fortynde æteriske olier i et luftfartsselskab olie. God all-purpose carrier olier omfatter sød mandel olie, solsikkeolie og vindruekerneolie. Købe kosmetiske lønklasse carrier olier, og brug kun et par dråber af essential oil(s) pr. ounce luftfartsselskab olie.

7.Gemme dine olier korrekt

æteriske olier skal opbevares kun i mørke glasflasker. Da æteriske olier er flygtige, holde de tæt lukket låg. æteriske olier og carrier olier bør gemmes væk fra varme og lys. Carrier olier gå harsk til sidst, så det er bedst at købe mindre mængder.

8.Lær hvordan du gør en lappetest

æteriske olier kan forårsage uønskede reaktioner, fordi allergi eller overfølsomhed over tid. En lappetest hjælper til at bestemme, om du kan reagere på en bestemt æterisk olie. Lære at udføre en hud plaster test på dig selv med hver ny olie, du vil bruge topisk.

9.Ikke brug aromaterapi med børn eller kæledyr

Indtil du har grundigt kendskab til æteriske olier og tilknyttede sikkerhedsspørgsmål, ikke brug dem på børn eller kæledyr, eller mens du er gravid eller ammer. Katte, navnlig, kan blive påvirket af æteriske olier. Kontroller, at æteriske olier holdes utilgængeligt for børn.

10.Ikke indtage æteriske olier

Selvom du vil læse modstridende oplysninger om at tage æteriske olier internt, bør du undgå at gøre dette. Nogle æteriske olier, der er temmelig sikkert at bruge topisk kan være ganske giftige hvis tages internt. Derudover kan nogle æteriske olier interagere med recept eller over the counter narkotika.

Som du eksperimentere med og lære mere om aromaterapi, vil du blive mere sikker ved hjælp af æteriske olier. Der er så meget at udforske, så være sikker og have det sjovt!