En billig IKEA-madrassen er en god mulighed for din oprindelige lejlighed købe, da det ikke vil forårsage stress til din bank konto. Skal til at købe en garderobe til dit barn? Den som hovedgærde og footboards give dem en følelse af at sove i voksen senge, og du kan endda købe dem til en plakat stil i seng med drejede finial bolde på slutningen af hver post. Perfekt til dit skab, soveværelse eller endda badeværelse, denne enhed er udstyret med tre stof hylder stærk nok til at holde op til 10 kilo, https://dobbeltsengmedopbevaring.dk hvilket gør den ideel til alt fra sko til trøjer til håndklæder. At skabe en perfekt stemning i et værelse er meget vigtigt for afslapning af ens sind og krop.

A Young Woman Sits Cross-Legged On A Bed Eating Macaroons Bare 8 tommer bred, dette tårn kan være en redningskrans i et lille badeværelse, soveværelse eller endda køkken. Dette køkken vigtigt fra AmazonBasics har en aftagelig træ toppen og to stål hylder, der kan bære op til 50 kilo. Det har to sammenfoldelige beholdere til at hjælpe med at holde din plads på udkig pæn. Hvis du nogensinde har brug for at fordoble antallet af senge du har, så kan du blot adskille de to, og montér dem med madrasser. Jeg vil anbefale at holde sig til dette til din første træk, så et par måneder ad sporet, når dine penge er en lidt mere afslappet, niveau op til en lux Koala madras. Dette metal wire hår af organizer holder din skønhed værktøjer i ét praktisk sted. Og hvis du bruger en masse tid der, en god punkt til at investere i, er denne workbench, som kan hjælpe med at organisere og gemme værktøjer med flytbare skillevægge og en 2-af-4-fods perleplade med 23 kroge til let hængende.

for At hjælpe dit budget, ville jeg vælge en billig en, med god opbevaring til at skjule nogle af dine tøj ud af syne. Der er mange grunde til, at du kan vælge at gå med en storage seng, men mange mennesker kan nyde godt af at lagre ekstra sengelinned, tæpper, puder, eller endda tøj og andre genstande direkte under din seng. Og i de ekstra-små køkkener, kan dette nemt dobbelt så nogle ekstra bordplads, eller et sted for din mikrobølgeovn. Når pladsen ikke er bred nok, altid gå lodret! Lodrette elementer, såsom høje kommoder og armoires vil tage mindre plads end horisontale elementer, så skal du vælge stykker, der går opad i stedet for udad. Sengen bør blandes med størrelse og farve for ting, som tæppe eller hårdt træ, tapet eller maling, opbevaringsbeholdere eller brugerdefinerede reoler.

For $279, du kan få dette fra IKEA i en dobbeltseng størrelse. Non-quiltede flytter tæpper kan være opbygget af filt eller jute på den ene side såvel som virkelig følte på den anden. Jeg har flyttet huse så mange gange, at jeg er blevet en mester i kitting ud af en hel lejlighed på et budget. Hvad er bedre end noget, du kan bruge flere gange? Bedre endnu, kan du gøre det for under 2.000 dollars. Køb en seng kan være virkelig en stor affære. Nogle mennesker kan være fint med at købe en let-brugt sæt fra annoncer, der henviser til, at andre med mere disponibel indkomst, der kan være i stand til at købe et helt nyt sæt fra de mest eksklusive møbler designere.