Kanji var stammer fra kinesiske tegn.

Kanji er betegnelsen for kinesiske tegn, der bruges i det japanske sprog. Der er to forskellige typer af tegn, der bruges i skriftlig japansk: kana, som omfatter typerne af skriftligt kendt som hiragana og katakana og kanji. Alle skriftlige japanske udviklet sig fra skriftlig kinesisk og blev ændret for at skabe de forskellige lyde af det japanske sprog. Kanji i japansk er typisk tegn fra det kinesiske sprog, der er blevet tilpasset til at betyde japanske ord. Betydninger i kinesisk og japansk kan være den samme, men udtales forskelligt, eller de kan have helt forskellige betydninger. Nogle kanji blev udviklet i Japan og er ikke set i det kinesiske sprog på alle. Stadig andre kanji er skrevet i forskellige former, men har samme betydning.

Japanske Kanji tatoveringer VS kinesiske Symbol tatoveringer.

Den Kanji tatoveringer du har set i tatovering stuen eller andre steder er faktisk kinesisk Symbol tatoveringer, når du planlægger at få en Kanji tatovering, vælger kinesisk Symbol tatoveringer i stedet for japanske Kanji tatoveringer, hvorfor? Japanske Kanji kun har hundredvis af skrive symboler, som udviklede sig fra skriftlig kinesiske symboler, du kan ikke få, hvad du vil udtrykke ved hjælp af japanske Kanji. Der henviser til, at kinesiske symboler har omkring 4000 års historie og der er 47,035 kinesiske symboler i kinesiske Kangxi ordbog. Sætte det enkle, kan du få hvad du ønsker at udtrykke i kinesiske symboler.

Sådan får du en perfekt Kanji tatovering du virkelig fortjener?

Mit navn er Yingying, jeg er en kinesisk tatovering kunstner, og har hjulpet den vestlige mennesker får deres Kanji tatoveringer i tre år. Kanji har en kompleks skønhed samt enkelte betydninger. Mennesker, der får Kanji tatoveringer er ofte tiltrukket af dette. Desværre, flip-siden er, at der er en masse af kanji-tegn tatovering fejl. Jeg har personligt set sådanne elementære fejl som Kanji at blive tatoveret bagud og mente noget andet end beregnet. Mit mål er at hjælpe folk med at udforske Skønheden og kompleksiteten af Kanji sikker i den viden, de har at gøre med professionelt. Grunden til, at mange vestlige mennesker begår fejl med deres kanji tatoveringer, er hovedårsagen fordi de lavede ingen forberedelse før håndskrift og bare gik ind i en tatovering stuen uden at vide, hvad de ville få. Og derefter deres kinesiske tatoveringer blev den permanente kilde at genere dem. Ja, de kan få deres tatovering fjernet, men at fjerne uønskede tatoveringer er et meget dyrt, lange og smertelige prøvelser! Du er klogt at forskning dine bedste muligheder inden jeg går med det.

Første: du nødt til at finde en pro til at gøre oversættelsen, i stedet for nogen, der taler kinesisk. Den kinesiske symbol (Kanji) er et tidsrum af 4000 år og en geografi span på tværs af lande som Kina, Japan, Korea og Taiwan. Det tager blot viden og ekspertise til at gøre oversættelsen godt.

Andet: den kinesiske symboler skal være brugerdefinerede designet ved at skrive dem ind i kinesisk kalligrafi. Kroppen fortjener kinesisk kalligrafi kunst, ikke kanji skriver! Kinesisk kalligrafi er ikke kun kinesiske kanji skriver, hverken bare at skrive godt. Det er en kunst, der kan vise spiritus. Mennesker kan føle den stemning, følelse, tanke fra kalligrafi. At have en kinesisk kalligrafi tatovering er en kærlighed og respekt for dig selv. Derudover omfatte specialdesignet kanji tatoveringer også stencil disposition. De fleste mennesker ikke klar over, at hver tatovering design har en matchende stencil. For at anvende tatoveringer på huden, brug tatovør både en god klar henvisning faktiske design og godt trukket stencils (tegninger) som “oplæg” for den faktiske tatovering. Når håndskrift, bruge din tatovør stencil konturer til at vektorisere illustrationer på din krop. Stencil skitserer er afgørende for farvende kanji, da det kan forhindre tatovører fra at begå fejl mens farvende.