Menu Close

Indarbejde videnskab i din næste baggård eventyr

Din baghave er et fantastisk sted for dit barn at komme udenfor i spil. Ud over svømning og dyrke udendørs sport, kan dit barn også bruge din baghave som et videnskabeligt eksperiment. Hvis du er interesseret i at hjælpe dem med at opnå dette, kan du blive fortrolig med nogle populære backyard aktiviteter, især dem, der har fokus på natur og videnskab.

At udforske din baghave er ikke kun en sjov aktivitet, men det er også pædagogisk. Der er et stort antal levende, åndende skabninger, der kan findes udendørs. Alle børn elsker at udforske naturen, men der er nogle, der kan nyde denne udforskning mere end andre. Disse børn er tilbøjelige til at være småbørn eller grundskole alderen børn. Da små børn kan bruge din hjælp, vil du vælge backyard aktiviteter, som du også vil nyde.

En af de mange måder, du kan indarbejde videnskab i din baghave er ved at studere de planter, der kan findes i din værftet. Mens alle baggårde er tilbøjelige til at have en række forskellige planter eller blomster, kan din have mere. For den bedste form for miljø opfordres du til at udforske områder af din værftet, der endnu skal klippes.

Din baghave er også sandsynligt, fuld af en række forskellige insekter. Ligesom planter og blomster, kan dit barn nyde at undersøge disse fejl. Det er ikke kun sjov at se hvad bugs bor i din baghave, men det er også spændende at lære om hvordan de overlever. Der er også en god chance for at dine børn kan forlade din yard med en ny pet.

Ud over de levende ting, der kan findes i din baghave, kan du og dit barn også ønsker at undersøge vejret og de konsekvenser, det har på gården og alt inde i hvis. Baggård betingelser ændrer som vejret ændringer. Ved at undersøge din baghave efter en regnfuld dag, kan dit barn finde at mange af de planter, blomster og bugs enten har ændret eller trak sig tilbage til mere sikker grund. Undersøge effekten vejret har på tingene i din baghave er ikke kun sjov, men pædagogisk.

For at gøre mest muligt ud af dit barns næste baggård eventyr, kan du overveje at købe dem nogle videnskaben leverer. Disse forsyninger kan omfatte, men bør ikke begrænses til containere, butterfly fangst redskaber, forstørrelsesglas, billedbøger og ressource guider. Hvis dit barn planer om at indfange nogle insekter, kan et lille bur eller åndbar beholder være lige, hvad de har brug for. Disse forsyninger sammen med andre, kan købes fra de fleste detailforretninger. Disse butikker kan omfatte stormagasiner, hjem forbedring butikker og legetøj butikker.

For at holde din udforskning med fokus på uddannelse, videnskab kan bøger og natur ressource guider være en god tilføjelse til dit barns videnskab samling. Mange bøger og resource guide har fokus på insekter, fugle, planter og blomster. Mange af disse ressourcer vil give dig med information og billeder. For et stort udvalg af bøger, videnskab og natur opfordres du til at shoppe online eller besøg din lokale boghandel.

Når du undersøger planter, bugs og blomster i din baghave, kan du og dit barn ønsker at dokumentere, hvad du ser. Dette kan nemt gøres med en notebook eller et kamera. Ved at tage billeder, vil dit barn altid kunne huske deres udforskning eventyr. Disse billeder kan også bruges til andre håndværk. Scrapbøger og collager er en fantastisk måde at gøre traditionelle fotografier til noget meget mere.

Uanset om dit barn planer om at udforske din baghave eller de gør det uden at, er det sandsynligt, at de bliver interesserede med hvad de ser og lære. Indarbejde videnskab i din næste baggård eventyr er bare en af de mange ting, som du og dit barn kan gøre udendørs; Det kan imidlertid være den mest gavnlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *